Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website (FIRMA-DOMÆNE) indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Personoplysninger

1. Introduktion
Mine Arvinger ApS prioriterer fortrolighed og datasikkerhed utrolig højt, og i denne cookie- og privatlivspolitik kan du læse, hvordan vi håndterer de oplysninger, vi kommer i besiddelse af, når du er kunde hos os. Dette gælder, både når du besøger vores hjemmeside, får juridisk rådgivning og i forbindelse med at du får udarbejdet dine arveretlige dokumenter.

2. Cookies
Første gang du besøger www.minearvinger.dk, vil du i et banner nederst på siden blive orienteret om vores brug af cookies. Hvis du herefter fortsætter med at bruge vores hjemmeside, er det ensbetydende med, at du accepterer vores brug af cookies. Du kan dog til enhver tid ændre dine cookies-indstillinger (læs mere herom nedenfor). Når du accepterer vores cookie- og privatlivspolitik, accepterer du også samtidig, at vi kontakter dig, så vi kan imødekomme din forespørgsel af vores GRATIS og uforpligtigende rådgivningssamtale.

Cookies er små tekstfiler, som indeholder grundlæggende oplysninger om din brug af internettet, men de identificerer ikke dig personligt. Din browser sender de lagrede cookies tilbage til den pågældende hjemmeside, hver gang du besøger den, således at den kan genkende din computer eller mobiltelefon og kan dermed individualisere og forbedre din oplevelse af hjemmesiden. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies, men du kan risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, og at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Læs mere om cookies, f.eks. hvordan man kan se, hvilke cookies der er gemt, og hvordan du kan administrere og slette dem på https://www.allaboutcookies.org eller https://www.aboutcookies.org.

Brugen af cookies er reguleret af ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugerens terminaludstyr” (også kaldet cookiebekendtgørelsen). Nedenfor finder du links til mere information om cookiebekendtgørelsen og Erhvervsstyrelsens vejledning herom.

Cookiebekendtgørelsen
Læs den her

Erhvervsstyrelsens vejledning om cookiebekendtgørelsen
Læs den her

3. Personoplysninger
3.1. Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Personoplysninger kan for eksempel være dit navn, din adresse, dit telefonnummer eller dit personnummer.

3.2. Mine Arvinger ApS og persondata.
Mine Arvinger ApS leverer juridisk rådgivning og efterfølgende udarbejdelse af arveretlige dokumenter, og i den forbindelse er det nødvendigt at indsamle en række persondata om netop dig. For eksempel har vi brug for dine kontaktoplysninger for at kunne besvare en henvendelse fra dig. Vi indsamler persondata om dig, når du benytter vores hjemmeside, når du taler med vores jurister i telefonen, eller når du selv giver os dine persondata

3.3. Formål
Oplysningerne bruges til at kunne identificere dig som kunde eller potentiel kunde, at registrere dine køb og betalinger samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores service, så du får den bedste kundeoplevelse.

3.4. Periode for opbevaring
Personoplysningerne opbevares i det tidsrum, det er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Der findes dog særlige lovregler, herunder eksempelvis bogføringsloven, hvidvaskloven og forældelsesloven, som kan give os en pligt – eller en ret – til at opbevare oplysningerne i længere tid. Oplysningerne kan endvidere behandles og opbevares i en længere tidsperiode, hvis de er anonymiserede.

3.5. Videregivelse af personoplysninger
Vi hverken sælger, offentliggør eller viderebringer dine persondata til andre, medmindre at det er nødvendigt, for at vi kan udføre vores service over for dig, at det er nødvendigt, for at vi overholder lovgivningen, eller at du har givet os samtykke til det. Vi benytter en række tredjeparter (eksempelvis IT-samarbejdspartnere) til opbevaring og behandling af data, således at vi samlet set kan levere vores ydelse til dig. Disse samarbejdspartnere behandler dog udelukkende oplysningerne på vores vegne, og de må ikke anvende dem til egne formål. Vi anvender desuden kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

3.6. Sikkerhed
Vi har høje standarder for sikkerhed, også når det gælder beskyttelsen af dine personoplysninger. Vi har truffet interne tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, tabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Dermed gør vi vores bedste for at sikre dine personoplysningers kvalitet og integritet.

Hvis du har behov for at sende os følsomme personoplysninger, anbefaler vi, at du benytter kryptering, for eksempel sikker e-mail eller kodebeskyttet fil (Word eller PDF format).

Når Mine Arvinger ApS fremsender dine arveretlige dokumenter, vil disse dokumenter altid blive fremsendt i kodebeskyttede PDF-filer

3.7. Dine rettigheder
Når en privat virksomhed behandler (f.eks. indsamler, opbevarer og sletter) personoplysninger, har du – som registreret – en række rettigheder i henhold til databeskyttelsesforordningen. Formålet med disse rettigheder er bl.a. at skabe åbenhed om, hvem der behandler oplysninger om de registrerede, at give de registrerede mulighed for at få indsigt i hvilke oplysninger, der behandles om dem, samt at give de registrerede mulighed for at kræve, at urigtige oplysninger slettes, berigtiges mv. De registreredes rettigheder i databeskyttelsesforordningen er:

• Oplysningspligt (artikel 13 og 14)
• Indsigtsret (artikel 15)
• Ret til berigtigelse (artikel 16)
• Ret til sletning (artikel 17)
• Ret til begrænsning af behandling (artikel 18)
• Underretningspligt i forbindelse med berigtigelse eller sletning af personoplysninger eller begrænsning af behandling (artikel 19)
• Ret til dataportabilitet (artikel 20)
• Ret til indsigelse (artikel 21)
• Ret til ikke at være genstand for en afgørelse, der alene er baseret på automatisk behandling, herunder profilering (artikel 22)

I ”Vejledning om de registreredes rettigheder” som findes på datatilsynets hjemmeside https://www.datatilsynet.dk/media/6893/registreredes-rettigheder.pdf kan du læse yderligere om dine rettigheder i forbindelse med virksomheders behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, som beskrevet ovenfor, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os på kontakt@minearvinger.dk eller på telefon 70 77 70 50.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5. sal
DK-1300 København K
Tlf.: (+45) 33 19 32 00
Mail: dt@datatilsynet.dk
Web: www.datatilsynet.dk

3.8. Links til andre hjemmesider
På vores hjemmeside er der links til andre hjemmesider eller til integrerede hjemmesider. Mine Arvinger ApS er ikke ansvarlig for indholdet af andre selskabers hjemmesider eller for deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger.

3.9. Dataansvarlig
Mine Arvinger ApS er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger. Vores juridiske oplysninger er følgende:

Mine Arvinger ApS
Tuborgvej 5
2900 Hellerup
Telefon: 70 77 70 50
E-mail: kontakt@minearvinger.dk
Web: www.minearvinger.dk
CVR-nr.: 40277528

Mine Arvinger ApS. 2019.