Testamente pris

Book en gratis og uforpligtende rådgivningssamtale med en uddannet jurist og få svar på dine spørgsmål.

TESTAMENTE PRIS → LÆR HVAD DER HAR INDFLYDELSE PÅ PRISEN PÅ DIT TESTAMENTE

Hvad er prisen på et testamente, hvem skal lave det for mig, og hvad skal jeg være særligt opmærksom på?

Alt sammen gode – og relevante spørgsmål – som vi i dette blogindlæg vil prøve at besvare for dig.

Det lyder måske kompliceret og komplekst, men det er mere simpelt, end de fleste tror.

I dette indlæg vil vi komme omkring følgende emner:

Prisen for at glemme et testamente kan være høj

Der er nok meget få danskere, som ikke er interesseret i at stille deres efterladte bedst muligt. Men det er ikke alle, der får oprettet et testamente. Der kan være flere faktorer, som spiller ind i forhold til, at man ikke får det gjort. Måske er det svært at få taget den endelige beslutning, eller måske synes man, at prisen for at få lavet et testamente er for høj.

Den besparelse, man umiddelbart får ved ikke at lave et testamente, kan dog ende med at have en høj pris alligevel. Du kan nemlig risikere, at arven ikke bliver fordelt, som du havde tænkt dig. Derfor mener vi, at prisen for at få lavet et testamente er en lille pris at betale – for den sikkerhed der medfølger.

Hos Mine Arvinger kan du få lavet et skræddersyet testamente til kun 2.450 kroner. Du kan booke en gratis og uforpligtende rådgivningssamtale i dag. Vi er alle uddannede jurister og sikrer, at du får et testamente, som passer præcist til dine behov.

Hvad koster et testamente?

Hvilken pris, du skal betale for dit testamente, afhænger primært af to faktorer. Først og fremmest betyder det noget for din pris, hvem der skal udarbejde testamentet for dig. Du kan vælge mellem jurister, som Mine Arvinger, eller advokater og online-skabeloner.

Dernæst er der forskellige typer af testamenter, hvor prisen også varierer.

Typen af testamente betyder noget for prisen

Der er tre forskellige testamente-typer – notartestamente, vidnetestamente og indbotestamente.

 • Notartestamente: Et notartestamente oprettes og underskrives foran en notar, der samtidig bekræfter, at du ved oprettelsen af testamentet forstår dispositionen. Derefter bliver testamentet opbevaret hos notaren. Du er derfor sikker på, at dit testamente ikke bliver væk ved din død, som er en risiko, hvis du selv står for testamentet.Prisen på testamentet afhænger meget af, hvem der skal lave det for dig. Udover prisen på selve testamentet, skal du betale 300 kroner i retsafgift.
 • Vidnetestamente: Et vidnetestamente skal underskrives af to uafhængige vidner og du skal derfor ikke betale 300 kr. i retsafgift for at få det opbevaret. Til gengæld er det dig selv, som skal sikre, at testamentet ikke er på kant med arvelovens gældende regler – og at testamentet bliver fundet ved din død.
 • Indbotestamente: Det er også muligt at lave et “mindre” testamente – udelukkende gældende dit indbo – som er helt uden omkostninger eller formelle krav. I dette tilfælde skriver du bare på et papir, hvem du ønsker, der skal have specifikke møbler, malerier – eller andet indbo. Et indbotestamente bestemmer altså ikke, hvordan arven fordeles, men viser blot hvilke genstande der er tiltænkt bestemte personer.

Vi vil stærkt anbefale, at du vælger et notartestamente, da det er den langt sikreste løsning. Selvom det er den dyreste variant, er det vigtigt at huske på, at prisen på dit testamente er et engangsbeløb, som sikrer dine sidste ønsker.

Pris på testamente afhænger af, hvem der skal lave det for dig

Som tidligere nævnt, er det ikke kun typen af testamente, der har indflydelse på den pris, du skal betale for dit testamente. Det afhænger også af, hvem der skal lave det for dig.

Pris på testamente afhænger af, hvem der skal lave det for dig

Her er der grundlæggende tre forskellige muligheder:

1. Testamente pris hos advokat

At få lavet sit testamente hos en advokat vil i langt de fleste tilfælde være den dyreste løsning, når du skal have en pris på dit testamente. Priserne starter omkring 3.000 kroner og opefter.

Pris-eksempler:

 • 4.500,- hos Hviid Advokater
 • 5.000,- hos Nem Advokat
 • 3.250,- hos Min Advokat

2. Testamente pris online

De seneste år er der kommet mange online-services, der tilbyder hurtig og nem oprettelse af dit testamente. Der bliver ofte reklameret med, at det er klaret på bare 15 minutter. Til gengæld er det ofte skabelon-løsninger med 15-25 generiske spørgsmål. Prisen på online-løsningerne ligger oftest under prisen for jurister og advokater, men til gengæld er der også nogle faldgruber ved disse skabelon-løsninger.

Du kan risikere, at dit testamente bliver erklæret ugyldigt, fordi det måske er udfyldt forkert. Samtidig er det en risiko, at testamentet ikke efterlever dine ønsker fuldkomment, da du ikke har haft personlig kontakt med en jurist eller advokat.

Pris-eksempler:

 • 1.995,- hos Ønsketestamente.dk
 • 999,- hos Legaldesk.dk
 • 675,- hos Dokument24.dk

3. Testamente pris hos jurist

Hvis du vælger at få lavet dit testamente hos jurister, vil prisen oftest ligge mellem de helt billige skabelon-løsninger og de dyrere advokater. Ved at vælge jurister til udarbejdelsen af dit testamente sikrer du, at der er fuldkommen styr på alt det juridiske. Du er sikker på ikke at ende i problemer, som er en risiko ved online-løsningerne, og samtidig slipper du for at betale de høje priser, som ofte følger med en advokat-løsning.

Pris-eksempler:

 • 3.999,- hos Netjuristerne
 • 2.995,- hos Testamente Rådgivning
 • 2.450,- hos Mine Arvinger

Få hjælp til dit testamente i dag

Hver anden dansker ønsker et testamente, men kun lige knap hver femte har rent faktisk udarbejdet et testamente. Det viser en analyse fra Analyse Danmark tilbage i 2018.

Hvis du er en af dem, som ønsker et testamente, men ikke har fået lavet et endnu, står vi klar til at hjælpe. Hos Mine Arvinger snakker du kun med uddannede jurister, og vi laver et skræddersyet testamente til dig – endda til en rigtig god pris.

Vi går enormt meget op i den personlige kontakt og gør alt for at sikre, at testamentet bliver udformet, så det passer præcist til dine behov.

Spar penge ved at oprette testamente og fremtidsfuldmagt samtidigt

Hos Mine Arvinger har vi rigtig mange kunder, som opretter testamente og fremtidsfuldmagt samtidigt. Et testamente er en slags “forsikring” i forhold til dødsfald, hvorimod en fremtidsfuldmagt er en slags “forsikring” i forhold til sygdom. Du kan læse mere om fremtidsfuldmagter her. Derfor har vi valgt at tilbyde en særlig pris, når du opretter disse to dokumenter samtidigt.

 • Pris på testamente og en fremtidsfuldmagt er 2.950 kr. (du får en rabat på 395 kr.).
 • Pris på testamente og to fremtidsfuldmagter er 3.450 kr. (du får en rabat på 790 kr.).

Fandt du, hvad du søgte? Måske du også er interesseret i:

Jesper Skibby video arv

Hør Jesper Skibby & Mette Røpke fortælle om deres oplevelse med Mine Arvinger

Hos mine arvinger taler du kun med uddannede jurister

Så nemt er det at oprette testamente

 • Kontakt os

  Du skriver til os via vores hjemmeside på book gratis rådgivningssamtale. Derefter vil du blive ringet op af en jurist på et tidspunkt, som passer dig.

 • Gratis rådgivningssamtale

  I en gratis og uforpligtende telefonsamtale med en jurist skabes et fyldestgørende billede af hele din familie- og arveretlige situation. Hvis du er tilfreds med vores rådgivning og ønsker at få dit testamente tilsendt, vil juristen begynde at udarbejde dokumentet

 • Modtag dit testamente

  Du modtager dit testamente til gennemlæsning via krypteret og sikker e-mail. Du bliver igen ringet op af din jurist på en aftalt tid, og I vil sammen gennemgå testamentet.

 • Få testamentet noteret

  Når dit testamente er færdigudarbejdet, anbefaler vi, at du får dit testamente noteret ved en notar – vi hjælper dig!

HOS MINE ARVINGER TALER DU KUN MED

UDDANNEDE JURISTER

Kim Jensen Kosloff

Cand.jur. & Partner

Kim Jensen Kosloff

Cand.jur. & Partner

Thomas Gren Vasileiou

Cand.jur. & Partner

Thomas G. Vasileiou

Cand.jur. & Partner

Louise Bryde Nielsen

Cand.jur. & Seniorjurist

Louise Bryde Nielsen

Cand.jur. & Seniorjurist

Sara Skov Jerkovic

Cand.jur.

Sara Skov Jerkovic

Cand.jur.

Vores kunder er glade og tilfredse

Baseret på over 800 anmeldelser

God professionel rådgivning

Vi kan varmt anbefale Mine Arvinger. Vi har fået god og professionel rådgivning i forbindelse med udarbejdelse af dokumenter.

Og alt kørte let og upåklageligt over telefonen. Thomas fra Mine Arvinger overholdte til punkt og prikke hvad vi havde aftalt.

Fantastisk oplevelse med MineArvinger

Fantastisk oplevelse med Kim fra minearvinger.dk. Vi har fået kyndig, kompetent og grundig vejledning og information i forbindelse med oprettelse af samlevertestamente, samejeoverenskomst og fremtidsfuldmagt. Vi føler os taget godt af og trygge i et svært juridisk univers, hvor meget er hypotetisk.

Let og forståelig

Virkelig behagelige telefoniske samtaler hvor der er god tid til spørgsmål og forklaringer. Det hele bliver holdt i et niveau det er let og forståeligt.

Jeg kan varmt anbefale dem og deres procedure : )

Medieomtale & annoncer

Mine Arvinger – Gratis rådgivning om familie- og arveret

Jurist fra Mine Arvinger er med til at undgå splid i familien

Mine Arvinger – Personlig og tryg arve-rådgivning

Mine Arvinger – Gratis rådgivning om familie- og arveret

Medieomtale & annoncer

Mine Arvinger – Gratis rådgivning om familie- og arveret

Jurist fra Mine Arvinger er med til at undgå splid i familien

Mine Arvinger – Personlig og tryg arve-rådgivning

Mine Arvinger – Gratis rådgivning om familie- og arveret

Læs mere om hvad vi kan gøre for dig

Vælg din nuværende civilstatus

Er du også i tvivl om din nuværende arvesituation?

Få en gratis og uforpligtende rådgivnings­samtale med en uddannet jurist

Book en gratis og uforpligtende rådgivningssamtale

Udfyld formularen

Kun uddannede jurister

Mange års erfaring

Branchens bedste priser

Markedets bedste ansvars­forsikring

Glade og tilfredse kunder

© Copyright - Mine Arvinger ApS