Testamente
1.995,-

Book en gratis og uforpligtende rådgivningssamtale om et testamente med en uddannet jurist.

Opret testamente til en fast pris på 1.995,-

Du kan ikke se ind i fremtiden, men med et skræddersyet testamente kan du skabe tryghed for dig og din familie.

 • Din ægtefælle kan arve 37,5% mere
 • Din arv kan fordeles, som du ønsker
 • Undgå at staten arver dig
 • Du får et gratis børnetestamente
 • Du kan gøre arven til særeje
 • Du kan undgå splid i familien
 • Du kan båndlægge børnenes arv
Jesper Skibby video arv

Hør Jesper Skibby & Mette Røpke fortælle om deres oplevelse med Mine Arvinger

Hvad er et testamente?

Et testamente er et juridisk dokument, som giver dig mulighed for at tage stilling til, hvordan arven efter dig skal fordeles. Dog har dine livsarvinger altid krav på en tvangsarv efter dig. Tvangsarven udgør altid 25%, og hvis du efterlader dig både ægtefælle og børn, skal tvangsarven deles med 12,5% til ægtefællen og 12,5% til deling mellem dine børn. Hvis du har børn, der er gået bort før dig, er det i stedet dine børnebørn, som overtager pladsen. Derudover er der friarven, som er den andel, du altid selv kan bestemme over. Friarven udgør 75%, og du kan frit testamentere til dine børn, din ægtefælle, din samlever, en ven, en velgørende organisation eller andet. Hvis du ikke efterlader dig livsarvinger, kan du frit råde over hele din arv.

Bestem selv, hvordan din arv skal fordeles

I dag findes der en lang række af familiekonstellationer med ugifte samlevende og sammenbragte børn. Netop derfor kan det være relevant, og i mange tilfælde nødvendigt, at oprette et testamente. Hvis du ikke opretter et testamente, er det nemlig arveloven, som bestemmer, hvordan arven efter dig skal fordeles. Hos Mine Arvinger hjælper vi dig, når du skal have oprettet et testamente. Vi udarbejder testamenter på vores lokation i København på baggrund af en grundig dialog med vores kunder, som foregår over telefon. Derfor hjælper vi med testamenter til en fast pris af 1.995,- i hele Danmark.

Hvem arver mig, hvis jeg ikke har oprettet et testamente?

Hvis du ikke har oprettet et testamente, vil arven efter dig blive fordelt i henhold til arvelovens regler, hvor dine arvinger inddeles i tre såkaldte arveklasser.

Den første arveklasse

Den første arveklasse består af din ægtefælle og dine børn, og de to grupper skal dele arven efter dig med halvdelen til hver gruppe. I det tilfælde hvor du ikke efterlader dig en ægtefælle, er det i stedet dine børn, som arver det hele. Ligesom din ægtefælle arver det hele, hvis du ikke efterlader dig børn eller børnebørn. Det er vigtigt at nævne, at ugifte samlevende ikke arver hinanden efter arveloven – og at du SKAL oprette et testamente, hvis du ønsker at din samlever skal arve dig. Vi kan bl.a. også hjælpe med et udvidet samlevertestamente. Såfremt du ikke har arvinger i første arveklasse, går man videre til den anden arveklasse.

Den anden arveklasse

Den anden arveklasse består af dine forældre og søskende. Dine forældre vil således arve dig, hvis du hverken efterlader dig ægtefælle, børn, børnebørn eller oldebørn. Hvis begge dine forældre er gået bort, vil det i stedet være dine søskende, som arver dig. I det tilfælde, hvor også dine søskende er gået bort, vil det i stedet være dine nevøer og niecer, som arver dig. Såfremt du hverken har arvinger i første eller anden arveklasse, går man videre til den tredje og sidste arveklasse.

Den tredje arveklasse

Den tredje arveklasse består af dine bedsteforældre. Hvis dine bedsteforældre er gået bort, er det i stedet dine bedsteforældres børn – din farbror, morbror, faster og/eller moster – som arver dig. Hvis du ikke efterlader dig arvinger i nogle af de ovenfor nævnte arveklasser, vil arven efter dig tilfalde staten. Der gælder dog særlige arveregler i forhold til ophavsret – og intellektuelle rettigheder – hvor der altid skal findes en arving.

Vi anbefaler, at du opretter et notartestamente

Et notartestamente oprettes – og underskrives – foran en notar, der ved en påtegning af dit testamente samtidig bekræfter, at du ved oprettelsen var i stand til at forstå dispositionen. Notaren opbevarer en genpart af dit testamente og indberetter samtidig oprettelsen til Centralregisteret for Testamenter. Det koster 300,- i retsafgift til staten at oprette et notartestamente. Hvis du ikke ønsker at oprette et notartestamente, og i stedet ønsker at oprette et vidnetestamente, skal du ikke betale retsafgiften på 300,- til staten, idet et vidnetestamente blot skal underskrives af to vitterlighedsvidner.

Hvad koster et testamente?

Det koster 1.995,- at få udarbejdet et skræddersyet testamente hos Mine Arvinger ApS.

Jesper Skibby video arv

Hør Jesper Skibby & Mette Røpke fortælle om deres oplevelse med Mine Arvinger

Hos mine arvinger taler du kun med uddannede jurister

Så nemt er det at oprette testamente

 • Kontakt os

  Du skriver til os via vores hjemmeside på book gratis rådgivningssamtale. Derefter vil du blive ringet op af en jurist på et tidspunkt, som passer dig.

 • Gratis rådgivningssamtale

  I en gratis og uforpligtende telefonsamtale med en jurist skabes et fyldestgørende billede af hele din familie- og arveretlige situation. Hvis du er tilfreds med vores rådgivning og ønsker at få dit testamente tilsendt, vil juristen begynde at udarbejde dokumentet

 • Modtag dit testamente

  Du modtager dit testamente til gennemlæsning via krypteret og sikker e-mail. Du bliver igen ringet op af din jurist på en aftalt tid, og I vil sammen gennemgå testamentet.

 • Få testamentet noteret

  Når dit testamente er færdigudarbejdet, anbefaler vi, at du får dit testamente noteret ved en notar – vi hjælper dig!

HOS MINE ARVINGER TALER DU KUN MED

UDDANNEDE JURISTER

Kim Jensen Kosloff

Cand.jur. & Partner

Kim Jensen Kosloff

Cand.jur. & Partner

Thomas Gren Vasileiou

Cand.jur. & Partner

Thomas G. Vasileiou

Cand.jur. & Partner

Helle Wensien-Jegsen

Cand.jur. & Chefjurist

Helle Wensien-Jegsen

Cand.jur. & Chefjurist

Louise Bryde Nielsen

Cand.jur.

Louise Bryde Nielsen

Cand.jur.

Vores kunder er glade og tilfredse

Baseret på over 275 anmeldelser

God professionel rådgivning

Vi kan varmt anbefale Mine Arvinger. Vi har fået god og professionel rådgivning i forbindelse med udarbejdelse af dokumenter.

Og alt kørte let og upåklageligt over telefonen. Thomas fra Mine Arvinger overholdte til punkt og prikke hvad vi havde aftalt.

Fantastisk oplevelse med MineArvinger

Fantastisk oplevelse med Kim fra minearvinger.dk. Vi har fået kyndig, kompetent og grundig vejledning og information i forbindelse med oprettelse af samlevertestamente, samejeoverenskomst og fremtidsfuldmagt. Vi føler os taget godt af og trygge i et svært juridisk univers, hvor meget er hypotetisk.

Let og forståelig

Virkelig behagelige telefoniske samtaler hvor der er god tid til spørgsmål og forklaringer. Det hele bliver holdt i et niveau det er let og forståeligt.

Jeg kan varmt anbefale dem og deres procedure : )

Medieomtale & annoncer

Mine Arvinger – Gratis rådgivning om familie- og arveret

Jurist fra Mine Arvinger er med til at undgå splid i familien

Mine Arvinger – Personlig og tryg arve-rådgivning

Mine Arvinger – Gratis rådgivning om familie- og arveret

Medieomtale & annoncer

Mine Arvinger – Gratis rådgivning om familie- og arveret

Jurist fra Mine Arvinger er med til at undgå splid i familien

Mine Arvinger – Personlig og tryg arve-rådgivning

Mine Arvinger – Gratis rådgivning om familie- og arveret

Læs mere om hvad vi kan gøre for dig

Vælg din nuværende civilstatus

Er du også i tvivl om din nuværende arvesituation?

Få en gratis og uforpligtende rådgivnings­samtale med en uddannet jurist

Book en gratis og uforpligtende rådgivningssamtale

Udfyld formularen

Kun uddannede jurister

Mange års erfaring

Branchens bedste priser

Markedets bedste ansvars­forsikring

Glade og tilfredse kunder